Donderdag 25 februari (10:00-12:00 uur) en vrijdag 26 februari (19:00-21:00 uur). In de voetsporen van Paulus; vervolg van de serie bijeenkomsten ‘Leerling van Jezus’. Gespreksgroepen voor jong-volwassenen. Ontmoetingsruimte Parochie Breda Centrum, Sint Antonius kathedraal, Sint Janstraat 8, Breda

Oktober vorig jaar zijn twee groepen gestart met een nieuwe serie maandelijkse bijeenkomsten gestart om te ontdekken  hoe een leven als leerling van Jezus te leiden. Eén groep komt op de donderdagmorgen bij elkaar en een andere groep op de vrijdagavond. In deze nieuwe ronde laten we ons aanspreken door de apostel Paulus. Onderbroken door de lockdown pakken we (hopelijk) op 25/26 februari de draad weer op. Nieuwe deelnemers zijn daarbij van harte welkom!

Paulus richt zich in zijn brieven tot de jonge christelijke gemeentes en stipt allerlei vragen en praktische zaken aan. Hij bemoedigt ze om in de voetstappen van Jezus te treden: “Weest mijn navolgers, zoals ik het ben van Christus.” (1 Kor. 11, 1). We lezen met elkaar een stuk uit een brief van Paulus, waarna een korte uitleg. Daarna bespreken we aan de hand van concrete vragen met elkaar wat de woorden van Paulus voor ons eigen geloofsleven betekenen.

Voorjaar 2021 zijn naast de bijeenkomst op 25/26 februari nog bijeenkomsten gepland op 25/26 maart, 22/23 april, 20/21 mei en 17 /18 juni. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Steven van Roode (info@parbc.nl).