Donderdag (10:00-12:00 uur). “Leerling van Jezus’, gespreksgroep voor jong-volwassenen. Ontmoetingsruimte Parochie Breda Centrum, Sint Antonius kathedraal, Sint Janstraat 8, Breda

Elke maand komen we bij elkaar om te ontdekken hoe we een leven als leerling van Jezus kunnen leiden. We kijken naar de apostel Paulus en zijn brieven aan jonge christelijke gemeenschappen. Hij bemoedigt ze om in de voetstappen van Jezus te treden: “Weest mijn navolgers, zoals ik het ben van Christus.” (1 Kor. 11, 1). Hoe hebben de eerste christenen vorm gegeven aan het christen-zijn? Met welke vragen leefden zij en tegen welke problemen en keuzes liepen ze aan? We lezen steeds met elkaar een stuk uit een brief van Paulus, waar vervolgens kort iets over wordt uitgelegd. Daarna bespreken we aan de hand van concrete vragen met elkaar wat de woorden van Paulus voor ons eigen geloofsleven betekenen.

  • Deel dit op Facebook

Data: in het voorjaar van 2022 komen we op volgende donderdagochtenden (10.00-12.00 uur) bij elkaar: 20 jan., 17 febr., 17 mrt., 21 apr., 19 mei en 23 juni. Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomsten!

Aanmelden: door een mail aan Steven van Roode, info@parbc.nl.