Op 9 juni start de serie Jong Talent concerten, op het monumentale Hillen-orgel van de Grote Kerk Breda. Vijf jonge orgeltalenten van verschillende conservatoria spelen elk een klassiek orgelconcert met muziek uit verschillende stijlperioden.  De lunchpauzeconcerten zijn op vijf achtereenvolgende woensdagmiddagen te bezoeken vanaf 9 juni, steeds van 12.45-13.30u, toegang uw vrije gift.

Woensdag    9 juni: Elisabeth Hubmann (Conservatorium van Amsterdam)
Woensdag  16 juni: Marc Schippers (Fontys Conservatorium Tilburg)
Woensdag  23 juni: Vincent de Ridder (Codarts Rotterdam)
Woensdag  30 juni: Poppeia Berden (Conservatorium Maastricht)
Woensdag    7 juli:  Cornelis den Ouden (Codarts Rotterdam)

De concerten worden georganiseerd door stichting Art UnOrganized Breda, het platform voor traditionele en vernieuwende orgelcultuur in Breda, in samenwerking met de Grote Kerk Breda. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de concerten elk bezocht worden door maximaal 50 personen.  Reserveren is daarom noodzakelijk via onderstaande link: https://store.ticketing.cm.com/175c67e8-ff21-4521-bf3e-bca6b289c149/step/9da87e45-497d-451f-93c3-4b36dc4c0321

1,5 meter sessies: Coronaproof concerten

De Jong Talent Concerten in de Grote Kerk vinden plaats met inachtneming van de coronamaatregelen van de overheid, ten behoeve van een ieders veiligheid en gezondheid. De concerten in de serie Jong Talent mogen elk bezocht worden door maximaal 50 personen. De Grote Kerk biedt genoeg ruimte om de 50 stoelen voldoende uit elkaar te zetten of, bij eenzelfde huishouden, te groeperen.  Reserveren is daarom noodzakelijk, Na reservering ontvangt u een bevestiging van plaatsing.